دوشنبه ۲۷ شهریور ۰۲

خدمات وکالت کاری و اجرایی کل کشور

خدمات وکالت کاری و اجرایی کل کشور

۰ بازديد
۰ ۰
شرایط قانونی باطل قراردادهای ملکی چیست؟
باطل در لغت به معنای نقض، زایل گردانیدن، تباه کردن و شکستن آمده میباشد باطل که به آن انحلال ارادی تفاهم نامه نیز گفته می خواهد شد، در اصطلاح حقوقی عبارت میباشد از پایان دادن حقوقی به تفاهم نامه به وسیله یکی از دو طرف تفاهم نامه یا فرد ثالث.

دعوا باطل تفاهم نامه، تخصیص به عقود ما یحتاج دارااست، به این دلیل‌که در عقود ما یحتاج جائز هر مورد ازطرفین می تواندهر فرصت که عزم نماید، عقد را بر هم زند، بحثی که در عقود موردنیاز مطرح میباشد آن میباشد که آیا مدعی باطل عقد، حق باطل تفاهم نامه یا این که باید به عقد ملتزم بماند؟

ماهیت باطل

با اعتنا به تعریفی که از باطل ارائه شد، می قدرت اظهار‌کرد باطل، انشای یک طرفه انحلال تفاهم نامه و تعهد می باشد، و مانند ابراء نوعی ایقاع میباشد، یعنی اینکه یک طرف به صورت غیروابسته می تواند حق باطل خویش را ایفا نماید فارغ از این که نیازی به رضایت طرف دیگر باشد که به این شغل ایقاع گفته می گردد.

مبنای باطل
مرجع مقالات حقوقی

مبنای باطل تفاهم نامه ممکن میباشد متعدد باشد. یعنی این که باطل تفاهم نامه مبتنی بر حقی میباشد که یا به وسیله توافق طرفین ایجاد گردیده است یا به وسیله حکم مستقیم ضابطه به وجود آمده میباشد و این حق برای یکی از طرفین یا هردو یا فرد ثالث می باشد.

الف) توافق طرفین: طرفین تفاهم نامه می توانند علاوه بر عقد یا فارغ آن برای یک یا هردو طرف معامله یا فرد ثالث، حق باطل تفاهم نامه دهند مثل این که شخصی ماشینی را به دیگری بفروشد ودر آن شرط خواهد شد که هر یک از طرفین یا فرد ثالث هر وقت مایل باشند، بتوانند پیاله یک ماه آن را باطل نمایند، به این حق اصطلاح اختیار شرط گفته می گردد.به عبارتی طوری که در مواد ۳۹۹ و۴۰۰ ضابطه مدنی به آن اشاره گردیده است.
منبع:ملکیبان ۲۴
۲ بازديد
۰ ۰

مالکیت از حقوق ابتدایی است که از نخستین دولت ها بشری همواره وجود داشته است. افراد از قبل تا به امروز همواره به‌دنبال استخراج اموال بیشتر بوده اند. اکنون در وضعیتی که برسر مالکیت مالی میان چندین نفر اختلافی بوجود بیاید، هر کدام که پیروز به اثبات مالکیت خود در محکمه شوند، مالک آن کالا خواهند شد. در‌این نوشته‌ی‌علمی به توضیح راه های اثبات مالکیت ملک می‌پردازیم.

مشاوره تلفنی با وکیل
کمتر از یک ساعت پاسخ خود را دریافت نمایید

درخواست مشورت تلفنی
مالکیت چیست؟
مالکیت به رابطه اعتباری ای گفته می شود که میان یک شخص و یک مال وجود دارد و شخص می‌تواند از آن جنس جمیع انتفاعات ممکنه را ببرد و کسی نمی تواند مانع او خواهد شد. در واقع جنس بصورت تمام وکمال در اختیار می باشد. مالکیت به دو مجموعه ی مالکیت عمومی و مالکیت سری تقسیم می شوند.

مالکیت قادر است از طریق یک معامله یا ارث و یا از طریق احیای اراضی و… بدست آید.

تصرف عدوانی چیست؟
خلع ید و نکات مرتبط با آن
الزام به تهیه سند رسمی ملک و نحوه ی در خواست آن
مدرک مالکیت
املاک دارای مدرک هستند که در آن نام مالک آن جنس درج شده است. هم اکنون در حالتی‌که شما صاحب ملکی باشید ولی نام شما در مدرک آن ملک به عنوان صاحب ثبت نشده باشد، می بایست دعوای اثبات مالکیت طرح نمایید. زیرا دادگاه کسی را مالک می شناسد که نام او در سند به عنوان مالک ملک نوشته شده باشد.

مستندات ما یحتاج برای اثبات مالکیت ملک
از‌آنجا که دادگاه کسی را مالک می شناسد که نام او در سند درج شده باشد، و گواهی نیز مهم ترین اماره برای اثبات مالکیت می‌باشد بدین ترتیب باید دعوای اثبات مالکیت طرح فرمائید و برای ثابت کردن اینکه شما مالک میباشید باید مدارک و مستندات معتبری ارائه کنید. این مدارک و مستندات از قبیل:

سند
گواهی با اهمیت ترین مدرک برای اثبات مالکیت می باشد. مالک براساس قانون کسی است که نام او در دفتر کار اوراق رسمی ثبت شده باشد. حال درصورتی که سند به نام شما نباشد می بایست به سراغ مدارک دیگری بروید.

شاهد
در صورتیکه شخصی موقعیت شهید شدن را براساس قانون داشته باشد، میتواند بر مالکیت شخص برآن ملک یا فرآورده در دادگاه مدرک دهد. در اینصورت خواهان قادر است با شهیدشدن شاهد معتبر بر پایه ی اینکه مال سابقا در تصرف خواهان بوده و شخص خوانده با فریبکاری یا هر طرز دیگری کالا را تصرف نموده است.

مبایعه نامه
در اختیار داشتن مبایعه نامه نیز یکی مدارکی هست که براساس آن می توان به مالکیت شخص استناد نمود.

متصرف بودن
تصرف نیز یک کدام از اماراتی می‌باشد که می توان براساس ماده ۳۵ قانون مدنی به عنوان علامت مالکیت در نظر گرفت. البته می توان بر خلاف این اماره را اثبات نمود که تصرف شخص بصورت قانونی یا مالکانه نبوده است.

ماده ۳۵ قانون مدنی:

تصرف به عنوان مالکیت ادله مالکیت است مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

اثبات مالکیت وراث
وراث شخص متوفی دو گروه هستند:

تیم اولیه: عده ای که مطابق قانون ارث خواهند برد.
مرجع مقالات حقوقی

گروه دوم: اشخاصی که براساس وصیتنامه ی شخص متوفی، ارث خواهند موفقیت.

مجموعه اولیه افرادی می باشند که بطور طبیعی از متوفی ارث می برند مثل همسر،فرزندان، پدر و مادر. این افراد بعد از ارائه ی سند انحصار وراثت و تقسیم ارث بصورت قانونی، سهم الارث خود را دریافت می کنند. حکم دادگاه که در آن سهم هر کدام معلوم گردیده‌است اماره ی قانونی بر مالکیت هر کدام از آنهاست. اگر شخص متوفی برای هرمورد از این وارثان در وصیت نامه ی خود سهم الارث جدا ای در نظر گرفته باشد، مانند تیم دوم باید اقدام نمایند.

تیم دوم کسانی میباشند که متوفی بطور خاص نام انها را در وصیتنامه ی خود آورده است. این افراد باید وصیت نامه ی متوفی را به ضمیمه گواهی انحصار وراثت به دادگاه تقدیم نمایند تا سهم انها نیز به وسیله محکمه تعیین شود. در این صورت نیز حکم دادگاه اماره قانونی برمالکیت آنها محسوب می شود.

مدارک اثبات مالکیت
برای طرح دعوای اثبات مالکیت خواهان، تقدیم مدارک زیرنیز به اثبات ادعا در دادگاه بسیار امداد می کند:

یک نسخه اصلی مدرک یا قرارداد منعقد شده
یک نسخه مهم از رسید وجه یا وجوه پرداخت شده
درخواست استعلام
استماع شهادت شاهدان
تحقیقات محلی
طریق طرح دعوی
این دعوی جزو دعاوی مالی محسوب می شود ونیازمند پرداخت هزینه متناسب با ارزش ملک در آن حوزه‌ می‌باشد. درین دعوی خواهان کسیست که خواستار دریافت سند برای ملک خود هست و خوانده کسیست که ملک را به خواهان فروخته هست ولی سند آن را منتقل نکرده می باشد. در صورتی‌که شخص فروشنده خود نیز گواهی ملک به نامش نباشد باید به به ایادی کهن بازگردیم تا به مالک ثبت شده در گواهی برسیم و هم ی آنان هرچند نفر که باشند، خوانده ی دعوی محسوب میشوند و بایستی حضور داشته باشند.
5- مرجع مقالات حقوقی

دادگاه صالح نیز دادگاهی است که فرآورده در آن جا واقع شد‌ه‌است. بعداز پژوهش و صدور رای شخص مالک رسمی خواهد بود و از حقوق مالکانه برخودار است و احتیاجی به صدور اجرائیه نخواهد داشت.

دعاوی این حوزه جز دعاوی بسیار غامض و نقص‌ می باشد و نیازمند مشاوره ی حقوقی و منفعت مندی از تجربیات یک وکیل زبده در حوزه املاک می‌باشد.
 
۱ بازديد
۰ ۰

طبق ضابطه وارد کردن هر نوع سلاح، مهمات، اقلام و مواد پایین در دست گرفتن به میهن، بیرون کردن آن‌ها از مرز و بوم، تشکیل داد، مونتاژ، مراقبت، حمل، توزیع، تعمیر و هرگونه معامله آنان فارغ از تایید صلاحیت مراجع ذی‌صلاح و بی توجهی به ضابطه حمل اسلحه جرم میباشد و مرتکب به مجازات های درج شده درین ضابطه محکوم می گردد.
حمل سلاح و مجازات آن

جرم حمل سلاح و مسائل مرتبط با آن یک کدام از موضوعاتی میباشد که امروزه در حوزه حقوق و دستمزد کیفری مطرح می‌گردد . با اعتنا به اینکه این قضیه در برقراری امنیت جامعه و نظم همگانی نیز اثر گذار میباشد لذا موردنیاز میباشد به آن پرداخته خواهد شد . دراین مورد رسمی به عنوان ضابطه حمل سلاح به ثبت رسیده میباشد . ما نیز درین نوشتار خلال نظارت نکات اساسی این ضابطه شما‌را با مجازات حمل سلاح آشنا خوا‌هیم کرد.

ماده ۱) قاچاق سلاح، مهمات، اقلام و مواد ذیل در دست گرفتن عبارت از وارد کردن آنها به میهن و یا این که بیرون نمودن آنها از مرزو بوم به صورت غیرمجاز میباشد.

تماس با نماینده دادگستری
مراد از سلاح سرد و گرم چیست؟
ماده ۲) غرض از سلاح و مهمات در‌این ضابطه گونه های سلاح های گرم و سرد جنگی و شکاری اعم از گلوله‌زنی و غیرگلوله‌زنی و مهمات مرتبط با آنها میباشد.

تبصره: اسلحه لیزری و آن تیم از شبه‌ سلاح هایی که به جهت همانندی و کاربرد، قابلیت و امکان جایگزینی سلاح را دارا هستند از دید احکام درج شده درین ضابطه، حسب آیتم تابع احکام سلاح گرم قرار میگیرند و سلاح های آموزشی و بیهوش‌کننده تابع احکام سلاح شکاری هستند.

اقلام و مواد ذیل در اختیار گرفتن عبارت از اشکال مواد محترقه، ناریه، منفجره اعم از نظامی و غیرنظامی، شیمیایی، رادیواکتیو، میکروبی، گازهای بیهوش‌کننده، بی‌احساس‌کننده و اشک‌آور و شوک‌دهنده‌ها (شوکرها) و امکانات نظامی و انتظامی میباشد.

عنصر رسمی جرم حمل سلاح
ماده ۴) وارد کردن هر نوع سلاح، مهمات، اقلام و مواد پایین در دست گرفتن به میهن، بیرون کردن آنها از مملکت، تشکیل داد، مونتاژ، محافظت، حمل، توزیع، تعمیر و هرگونه معامله آنها سوای جواز مراجع ذی‌صلاح و بی توجهی به ضابطه حمل اسلحه جرم میباشد و مرتکب به مجازات های درج شده در‌این ضابطه محکوم می گردد.

قاچاق سلاح و مجازات آن
قاچاق سلاح، مهمات، اقلام و مواد پایین در دست گرفتن عبارت از وارد کردن آن‌ها به سرزمین و یا این که بیرون نمودن آن‌ها از مرزوبوم به صورت غیرمجاز میباشد.

ماده ۵) هر که مرتکب قاچاق سلاح گرم یا این که سرد جنگی یا این که سلاح شکاری یا این که قطعات مؤثر یا این که مهمات آن‌ها گردد یا این که نسبت به ایجاد کرد، مونتاژ، فروش یا این که توزیع هر کدام از آن‌ها مبادرت نماید به ترتیب تحت به حبس تعزیری محکوم می گردد:

الف: سلاح سرد جنگی، سلاح شکاری یا این که مهمات آن، به حبس از شش ماه تا دو سال.

ب: سلاح گرم مدل غیرخودکار، مهمات یا این که قطعات مؤثر آن، به حبس از دو تا پنج سال.

پ: سلاح گرم مدل اتوماتیک، مهمات یا این که قطعات مؤثر آن، به حبس از پنج عدد دهه.

ت: سلاح گرم نصفه‌هنگفت و هنگفت ، مهمات یا این که قطعات مؤثر آن، به حبس از ده عدد پانزده سال.

تبصره: هرگاه مورد جرم این ماده بیش تر از یک قبضه یا این که قطعات مؤثر از چندین قبضه باشد مجازات مرتکب حسب آیتم یک سکو تشدید می شود.

ماده ۶) کسی که به صورت غیرمجاز سلاح گرم یا این که سردجنگی یا این که سلاح شکاری یا این که قطعات مؤثر یا این که مهمات آنها را خریداری، حفظ یا این که حمل کند و نسبت به ضابطه حمل اسلحه بی‌دقت باشد یا این که با آنان معامله دیگری اجرا دهد، به ترتیب پایین به حبس تعزیری محکوم میگردد:
الف: سلاح سرد جنگی، سلاح شکاری یا این که مهمات آن، به حبس از نود و یک روز تا شش ماه یا این که جزای نقدی از ده میلیون تا بیست میلیون ریال.

ب: سلاح گرم مدل غیرخودکار، قطعات مؤثر یا این که مهمات آن، به حبس از شش‌ماه تا دو سال یا این که جزای نقدی از بیست میلیون تا هشتاد میلیون ریال.

پ: سلاح گرم مدل خود کار، قطعات مؤثر یا این که مهمات آن، به حبس از دو تا پنج سال.

ت: سلاح گرم نصفه‌هنگفت و هنگفت ، قطعات مؤثر یا این که مهمات آن‌ها، به حبس از پنج عدد دهه.

تبصره: هرگاه مسئله جرم این ماده بیشتراز یک قبضه یا این که قطعات مؤثر از چندین قبضه باشد مجازات مرتکب حسب آیتم یک رتبه تشدید می گردد.

نکته : کسی که به صورت غیرمجاز حرفة خویش را تعمیر سلاح قرار دهد در باب سلاح گرم جنگی به حبس تعزیری از شش ماه تا سه سال و درخصوص سلاح شکاری به جزای نقدی از پنجاه تا یکصد میلیون ریال محکوم میگردد.

بهترین وکیل مشهد

مشورت کردن حقوقی
آیا داشتن تایید صلاحیت حمل سلاح به معنای عدم مجازات میباشد؟
ماده ۴ این ضابطه در این مورد مقرر می‌دارد:

دارای پروانه حمل سلاح شکاری ملزم میباشد بعد از انقضاء بازه زمانی به تمدید پروانه مبادرت کند و در‌صورتی‌که پیاله سه ماه بعداز نقطه نهایی زمان به تمدید آن مبادرت ننماید، سلاح غیرمجاز تلقی می گردد و مرتکب به جزای نقدی از ده عدد بیست میلیون ریال محکوم می گردد.

نکته : هر که اقدام به تغییر‌و تحول در کالیبر، لوله و آلات متحرک هر نوع سلاح کند یا این که شماره یا این که آرم (علامت) سلاح را جعل کند به جزای نقدی از بیست میلیون تا هشتاد میلیون ریال محکوم میگردد. در حالتی که تغییر تحول یا این که جعل به درخواست صاحب و مالک اسلحه یا این که متصرف آن شکل گیرد تقاضاکننده نیز به مجازات مباشر محکوم می‌گردد.

هرگاه جرائم مورد این ضابطه بوسیله تیم سازمان‌یافته ارتکاب یابد، مجازات مرتکبین حسب گزینه یک جایگاه تشدید می گردد.

نقش پشیمانی از جرم حمل سلاح در مجازات آن
در حالتی که دارندگان غیرمجاز گونه های اسلحه، مهمات، اقلام و مواد پایین در اختیار گرفتن، داوطلبانه کاسه شش ماه از تاریخ مورد نیاز‌الاجراءشدن این ضابطه، مفاد نام برده را به یکی مرکزها نظامی، انتظامی یا این که امنیتی تحویل دهند، از مجازات مقرر معاف میگردند و در حالتی‌که که با سلاح سابق الذکر مرتکب جرمی گردیده باشند صرفا به مجازات مقرر در مقررات مرتبط با به عبارتی جرم محکوم می شوند.

و در‌حالتی که سلاح تحویلی از نوع شکاری باشد و در مهلت مقرر درین ماده تحویل خواهد شد مـراجع ذی‌ ربط مکلـف‌ا‌ند سلاح ذکر شده را پیاله سه ماه از تاریخ تحویل به تحویل‌دهنده آن در شکل عدم سوابق محکومیت مؤثر کیفری و احراز موقعیت با صدور مجوز حمل و حفظ مسترد کنند.

تحویل داوطلبانه پس از زمان ذکر شده در جرائم تعزیری رتبه یک تا شش، موجب دو مرتبه تخفیف و در جرائم تعزیری رتبه هفت موجب یک مرتبه تخفیف می شود.

همیاری با مأموران انتظامی
ماده ۱۷) همیاری متهمان و محکومان جرائم مورد این ضابطه با مأموران نظامی، انتظامی و امنیتی برای کشف اسلحه، مهمات، اقلام و مواد ذیل در دست گرفتن و شناسایی و تعقیب معاونین و شرکاء جرائم مسئله این ضابطه به تشخیص مراجع قضائی مطالعه‌کننده در مجازات های تعزیری جایگاه یک تا شش، موجب یک رتبه تخفیف و در مجازات های تعزیری سکو هفت و هشت موجب معافیت از مجازات رسمی می شود.

قابل ذکر میباشد که مجموعه حقوقی تمدن تفاهم با در مشت داشتن نماینده قانونی محور یک دادستانی و هم اینگونه ‌مشاورین حقوقی با تجربه در سرویس شما عزیزان است و میتواند سوالهای خویش را با کارشناسان حقوقی ما درمیان بگذارید.
۱ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .
۱ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.